UUSIMMAT

Steamin syysale alkaa tänään ja joulualen päivätkin tulivat julki

21.11.2012 19:00 | Miikka Lehtonen

Steamin alennusmyynnit ovat monen pelurin vuoden kohokohtia. Silloin kun irtoaa laatupelattavaa pikkurahalla. Ja sattuneesta syystä näin vuoden lopussa niitä riittää. Yksi alkaa tänään ja se kaikkein kukkein alekin jo muutaman viikon päästä.

Steamissa pelinsä julkaissut indiekehittäjä paljasti blogissaan, että Valve oli ottanut häneen yhteyttä ja kysellyt tämän halukkuutta osallistua loppuvuoden alennusmyynteihin. Siinä sivussa Valve kertoi myös ne päivämäärät, jotka avulias miekkonen paljasti heti koko kansalle.

Ensimmäinen suuri ale alkaa miehen mukaan jo tänään ja syynä on tietenkin Yhdysvalloissa järjestettävä kiitospäivä. Kalkkunan ja jenkkifutiksen tiimoilta vietettävää juhlaa seuraa aina niin sanottu black friday, joka on saanut nimensä siitä, että kauppojen tulokset nousevat sen myötä tappiopunaiselta voittomustaksi. Mieletön kulutusjuhla siis, josta mekin saamme nyt osamme.

Miehen mukaan Steamin Autumn Sale käynnistyy 21.11. ja jatkuu 27.11. saakka. Sitten on pari viikkoa aikaa vetää henkeä ja anella Luottokunnalta armoa ennen kuin jouluale paukahtaa käyntiin 20.12. ja tuhoaa luottotietomme.

Niin — ja kun mies nyt kerran oli näin avulias niin mainostetaan myös hänen peliään. Kaveri kun toivoo, että alennusmyynnissä oleva Secret of the Magic Crystals löytäisi tiensä mahdollisimman moneen kotiin. Vilkaiskaa peliä ja miettikää, onko se ostoksen arvoinen. Itse en ole pelannut, joten en tiedä.

Lähde: Artery Studios

Lue myös

Forza Horizon (Xbox 360)

Hideo Kojima kertoo Metal Gear -sarjan historiasta ja MGS: Ground Zeroes -pelistä

Medal of Honor: Warfighter [videoarvostelu] (PC, PS3, Xbox 360)

Nelinpeli Podcast 017: Ja vesi oli mustaa

Keskustelu

@4 Halloweenalennukset käsittävät Steamissa yleensä lähinnä kauhuaiheisia pelejä, nämä syystarjoukset näyttäisivät olevan lähinnä lyhyempi versio niistä kesä/talvitarjouksista.

Halvoista peleistä puheenollen, kun toimituksessakin tuntuu olevan arvosteluista päätellen joku simulaattoreihin hurahtanut niin pakko hehkuttaa tuoretta indiegalaa: http://www.indiegala.com/

mite ne voi taas pitää alennuksen ku just oli halloween alennus….

Steamin Linux-versiokin päivittyi juuri, ja beta-avaimia jaettiin 5000 uudelle onnekkaalle. Eikö tästä sopisi kirjoittaa?

Pari viikkoa ei ole sama asia kuin kuukausi. Ihan vaan korjauksena juttuun.

Muropaketin uusimmat