Uusimmat

Steelseries uusi Siberia-pelikuulokemalliston

26.10.2014 12:00 Jukka O. Kauppinen

Pelien lisälaitevalmistaja SteelSeries on julkaissut uuden malliston Siberia-pelikuulokkeita. Valmistajan mukaan kutkin kuulokkeet on valmistettu ”maailmanluokan standardeja noudattaen” ja ne tarjoavat uskomattomia äänikokemuksia”.

Käytännönläheisemmin voidaan todeta, että SteelSeriesin kuulokkeet ovat kiistämättömästi ihan hyviä. Jokin niistä on itsellänikin käytössä sekä kotona että lanittelussa.

Mitäs niistä kuulokkeista sitten? No, luvassa paksuhkoa hypeä:

SteelSeries Siberia v3

…Mielettömän mukava Siberia-jousitusrakenne. Uudelleenmuotoiltu uuden sukupolven äänimaailma SteelSeries-kuuloke-elementeillä, jotka tuottavat rikkaan, yksityiskohtaisen äänen voimakkaalla bassolla ja ainutlaatuisella kuulokerakenteella. Melua pienentävät memory foam -pehmusteet tarjoavat enemmän äänieritystä. Kuulokkeissa on 3,5mm-plugiliitäntä ja mukana tulee kaksoisplugi-jatkopiuha käytettäväksi kaikkien pelilaitteiden kanssa PC:stä läppäriin, mobiililaitteissa ja pelikonsoleissa. Ulosvedettävä mikrofoni on esillä, kun tarvitset sitä ja piilossa, kun haluat keskittyä vain äänimaailmaan. Saatavilla mustana ja valkoisena. Suositushinta 99,90€

SteelSeries Siberia v3 Prism

16,8 miljoonalla eri värisävyvaihtoehdolla loistava v3 Prism esittelee pelaajille mukavuutta, toimintoja ja tyyliä, jotka löytyvät Siberia v3:sta, mutta lisää yksilöllisiä suorituskyvyn ja tyylin ominaisuuksia, joita SteelSeries Engine-ohjelma tarjoaa muun muassa:

Rajoittamattomat profiiliasetukset, jotka voidaan tallentaa ja käyttää missä tahansa SteelSeries CloudSyncin kautta.

Mikrofonin Noise Suppression ja Auto Compression teknologiat optimoivat puheviestinnän automaattisesti

Digitaalinen äänenlaatu kustomoitavalla EQ:lla

ColorShift valaistusefektit ja -tilat, jokta voidaan asettaa käyttäjän toimesta tai käynnistetään pelin äänillä tai tapahtumilla

Suositushinta: 139,90€

SteelSeries Siberia Elite Prism

Täysin uusi, ohuempi mikrofoni ja päivitetty äänikortti. Korvapehmusteiden hienosäätö tekee kuulokkeista vieläkin mukavampia pitkiin pelisessioihin. Dolby Headphone- ja Dolby Pro Logic IIx -teknologiat virtuaaliseen 7.1-äänimaailmaan, muokattavan valaistuksen ja ääniasetukset, vaihdettavan johdon käytettäväksi eri laitealustoilla.

Suositushinta: 199,90€

SteelSeries Siberia RAW Prism

Edullinen kuulokemikrofoni kevyellä ja mukavalla designilla. Tukee SteelSeries Engine –ohjelmaa, sisäänrakennettu mikrofoni Mic Auto Optimization –tekniikalla, mikrofonin mykistyspainike, USB-liitäntää.

Yhteensopivuus: PC, Mac ja PS4. Suositushinta: 59,90€

Lisätietoja: http://steelseries.com/siberia

Lisää aiheesta

SteelSeries QcK – ajoiko aika klassikkohiirimaton ohi? 

Steelseries Siberia V2 – pätevä pelikuuloke mukavuudenhaluisille 

Steelseries Spectrum 5XB – Xbox-pelikuulokkeet eivät sovi kissatalouteen 

Suuri hiirimattovertailu 2013