Uusimmat

Steven Seagal innostuu sotastrategiasta World of Warshipsin mainoksessa

02.11.2016 14:11 Tuukka Hämäläinen

worldofwarships-001

Viime vuonna ilmestynyt World of Warships -sotapeli sai uuden mainoksen, jota tähdittää toimintatähti Steven Seagal. Huvittavassa videossa Seagalin esittämä taistelumestari yrittää kouluttaa uutta action-tähteä.

Videopelien markkinoinnissa on käytetty julkkiksia ja toimintatähtiä World of Warcraftista (2004) aina Mobile Strikeen (2015), ja nyt myös viime vuonna ilmestynyt World of Warships on keksinyt saman tempun. MMO-sotapelin tuoretta mainosta tähdittää toimintaleffayrmy Steven Seagal.

Alla olevalla, eilen julkaistulla videolla Seagal esittää itämaisten taistelutaitojen mestaria, joka alkaa kouluttaa temppeliinsä harhailevasta kaverista uutta toimintasankaria. Käy kuitenkin niin, että lopulta Seagalin hahmo innostuu koulutettavansa esittelemästä verkkopelistä.

World of Warships
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat