UUSIMMAT

Strategiakorttipeli The Elder Scrolls: Legends saatavilla iPadille – tallennukset toimivat ristiin PC:n kanssa

25.03.2017 12:00 | Muropaketin toimitus

Aiemmin tässä kuussa PC:lle julkaistu The Elder Scrolls: Legends on nyt saatavilla myös iPadille. Ilmaispelattava korttipeli saapuu myöhemmin tänä vuonna myös Macille ja Androidille.

The Elder Scrolls -roolipelisarjaan perustuva strategiakorttipeli The Elder Scrolls: Legends on nyt saatavilla iPadille. Peli vaatii iOS 10:n tai uudemman käyttöjärjestelmän ja iPad 4:n tai uudemman alustan.

The Elder Scrolls: Legends on ilmaispelattava keräilykorttipeli, joka sisältää yksinpelikampanjan ja moninpelimoodeja sekä tekoälyä että ihmispelaajia vastaan. Peli ilmestyi maaliskuun alulla PC:lle, ja PC:llä tehdyt pelitallennukset toimivat Bethesda.netin käyttäjätilin kautta myös iPadilla ja päin vastoin.

The Elder Scrolls: Legendsin luvataan olevan helposti lähestyttävä kaikille pelaajille, mutta tarjoavan taktista syvyyttä myös vakavammille peliharrastajille. Huhtikuun alulla peliin julkaistaan The Fall of the Dark Brotherhood -laajennus, joka tuo lisää tehtäviä ja kortteja.

Kesällä The Elder Scrolls: Legendsin luvataan lisäksi kääntyvän myös Macille ja Androidille. Alta näet pelin virallisen esittelyvideon.

The Elder Scrolls
Kaikki jutut aiheesta