Streamaaja osoitti, että myös ilmaispelaajat voivat menestyä Hearthstonessa

04.06.2017 14:56 | Muropaketin toimitus

Disguised Toast -niminen Hearthstone-streamaaja saavutti pelin korkeimman Legend-rankingin käyttämättä yhtään rahaa korttien ostamiseen.

Hearthstonen uusimman Journey to Un’Goro -lisäosan myötä Hearthstone-korttien määrä on noussut jo valtavaan 1189 erilaiseen korttiin saakka. Monet pelaajat ovatkin miettineet, onko uusilla ilmaispelaajilla enää mitään mahdollisuuksia pärjätä Hearthstonessa.

Ilmaispelaajien tilanne on usein hankala, kun vastassa on mahdollisesti useita vuosia pelikortteja keränneitä vastustajia. Nyt paahtoleiväksi naamioituva Hearthstone-streamaaja Disguised Toast on kuitenkin osoittanut, ettei Hearthstone-menestykseen välttämättä tarvita luottokortin vinguttamista.

Niin sanotussa ”F2P-haastessa” kokeneen pelaajan tarkoituksena on saavuttaa Hearthstonen korkein Legend-taso kokonaan uudella käyttäjätilillä ilman rahan käyttämistä. F2P-haaste ei kuitenkaan ole varsinaisesti uusi käsite Hearthstone-maailmassa, sillä aiemmin esimerkiksi Jeffrey ”Trump” Shih on suorittantut haasteen omalla streamillaan.

Disguised Toastin suorittamasta haasteesta erikoisen tekee se, että Disguised Toast pelasi haasteessaan pelkkää ranked-pelimuotoa. Esimerkiksi Trump on hyödyntänyt omissa F2P-haasteissaan Hearthstonen Arena-pelimuotoa lisäkorttien hankintaan. Disguised Toast käytti haasteen aikana niin sanottua Midrange Hunter -pakkaa. Lisätietoa pakasta löytyy alla olevalta Disguised Toastin videolta, jossa hän kertoo tarkemmin pakan yksityiskohdista.

Hearthstone
Kaikki jutut aiheesta