Street Fighter V toipuu nettikatastrofista

20.02.2016 12:00 | Juho Anttila | 1300

Street Fighter V on teos, jota tappelupelien ystävät ovat odottaneet kuin kuuta nousevaa. Peli julkaistiin ja vastaanotto on ollut ristiriitaista, mutta yhdestä asiasta voidaan olla melko lailla yhtä mieltä: verkkopeli toimi julkaisun aikaan melko lailla surkeasti. Tällä hetkellä käytännössä kokonaan moninpelin varassa toimivalle teokselle palvelinten katastrofaaliselle tasolle lipsahtanut toimimattomuus on kriittinen ongelma.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Capcom on ottamassa niskalenkkiä palvelinongelmasta. Kehittäjä kertookin paiskineensa töitä pelin palvelinten kanssa yötä päivää. Firman oman ilmoituksen mukaan töitä tehdään jatkuvasti palvelinten vakauttamiseksi niin, että pelaajien kokemat yhteysongelmat jäävät lopullisesti historiaan.

Verkko-ongelmat eivät ole ainoa Street Fighter V:n puute. Pelistä puuttui julkaisuhetkellä lukuisia pelaajien odottamia ominaisuuksia. Capcom vakuuttaa, että suunnitelma puuttuvien ominaisuuksien lisäämiseksi peliin ilmaisina päivityksinä on ennallaan. Päivityksiä on luvassa jo ensi kuussa ja kesäkuussa tiedossa on yksinpelisisältöä lisäävä Cinematic Story Expansion.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: streetfighter.com

Lisää aiheesta

Kolumni: Street Fighter V: väärin arvosteltu!

Street Fighter V – turpaanottoa virtuaalikehässä ja oikeasti

Street Fighter 5 saa tarinan jälkikäteen