UUSIMMAT

Striimaaja käytti tuhansia euroja Diablo Immortalin mikromaksuihin, eikä saanut yhtään huipputason varustetta

10.06.2022 21:00 Muropaketin toimitus

Mobiilipeli Diablo Immortalissa infernaalista on ainakin mikromaksuilla rahastus.

Diablo Immortal ilmestyi reilu viikko sitten, ja vaikka kriitikot totesivat Blizzardin mobiilipelin monella tapaa toimivaksi, herätti se välittömästi kritiikkiä runsaista mikromaksuista. Ilmaispelattavaa peliä on syytetty todelliseksi rahastukseksi, jossa hahmon kehittäminen huipulle asti maksaa maltaita.

Nyt Kotaku kertoo, että pelistriimeri Quin69 pisti pelin loot box -ostokset testiin. Pelaaja käytti yli 10 000 Uuden-Seelannin dollaria pelin mikromaksuihin, eli peräti 6000 euroa.

Osoituksena siitä, millaista rahastusta Diablo Immortal on, Quin69 ei saanut edes tällä massiivisella panostuksella yhtään ainoaa viiden tähden Legendary Gem -varustetta. Alla olevasta twiitistä näet striimaajan riemukkaan kohtauksen, kun hän saa käytettyä yli kymppitonnin rahaa, eikä saa sille mitään vastinetta.

Diablo Immortal joutui heti ilmestyttyään arviopommituksen kohteeksi mikromaksujen takia, mutta vielä ei tiedetä, onko runsaalla kritiikillä ollut mitään vaikutusta pelin menestykseen. Jää myös nähtäväksi, muuttaako Blizzard jatkossa jotenkin peliään vai pysyykö yhtiö valitsemallaan tiellä.

LUE MYÖS: Arvostelu Diablo Immortal osoittaa Diablon taipuvan hyvin myös mobiililaitteille