Uusimmat

Strip Pokerin paluu: Samantha Fox Remastered

01.04.2016 11:05 Jukka O. Kauppinen

Hienoja uutisia viihteen ja korttipelien ystäville. 80-luvun supertähti Samantha Fox palaa peliruuduille kiertämällä klassisen hittinsä kautta, mutta tietenkin nykymuotisesti.

Pelikehittäjä Wolfgang Smit kertoo:

”Monet klassiset pelisarjat ovat palanneet viime vuosina takaisin peliruuduille. Harva peli herättää yhtä lämpimiä tunteita kuin laadukas, hyvällä maulla tehty korttipeli, jonka tähtenä on yksi musiikin historian merkittävimmistä supertähdistä, Samantha Fox. Vuosi 2016 on täydellinen Samanthan paluulle peliruuduille!”

Samantha Fox Strip Poker oli yksi 1980-luvun suurista pelihiteistä, jonka kaikki aikalaiset muistavat lämmöllä. Fox palaa nyt peliruuduille Samantha Fox Strip Poker Remastered -versiona, joka tuo klassisen räsypokka-pelin niin nykyaikaisille mobiilipelilaitteille, tableteille kuin kannettaville ja pöytäkoneille.

Samantha Fox Strip Poker Remastered

”Remastered-versio soveltuu erityisen hyvin matkapelattavaksi, sillä mikä se luontevampaa kuin täppäillä pelikortteja kosketusnäytöllä.”

”Remastered hyödyntää myös uuden aikakauden interaktiivisuutta ja verkkoyhteyksiä, sillä Samantha ei ole enää pelkkä mielikuvitusta inspiroiva pikselityttö näytöllä, vaan hän saattaa myös reagoida kosketteluun.”

Uusi versio sisältää sekä vanhan ajan 8-bittiset että nykyaikaiset grafiikat, jotka esittelevät Samantha Foxia useissa tuoreissa kuvissa ja videoissa. Pelisaavutuksilla on myös mahdollista lunastaa esimerkiksi musiikkivideoita ja upeita pin up -kuvia.

Remastered tukee pelinsisäisiä IAP-ostoksia luottokortilla ja redeem-koodeilla, mutta erikoisuutena tekijät ovat luvanneet tuen myös kyprovaluutoille, kuten DreamCoinille.

Ilmaiseksi ladattava peli sisältää mikromaksuja, joilla voi ostaa lisää Samantha Fox -korttipakkoja sekä myöhemmin muistakin viihdetaitelijoista tehtyjä laajennuksia. Lehdistötiedotteeseen liitetty musiikkivideo viitannee vahvasti toisenkin 1980-luvun supertähden vierailusta Samantha Fox Strip Poker Remasteredin lisäreissä: