Sukella Aardmanin Late Lampaan kulissien taakse

27.04.2012 17:59 | Jukka O. Kauppinen

Miten Late Lammas –sarja syntyy? Se selviää kun Nintendo ja Aardman Animations avaavat oviaan kulissien taakse. Nintendon 3DS-konsolillehan julkaistaan joka viikko uusi kolmiulotteinen Late Lammas -jakso, eivätkä ne synny ihan huitaisemalla.

Aardman Animations on tehnyt mm. suositut Wallace and Gromit -animaatiot, Pirates! -animaatioelokuvan sekä tietysti Late Lammas -lyhäreitä.

Animaatiojaksojen tekovaiheisiin voi tutustua katsomalla Raising the Baaaaa! -dokumentin , jossa Late Lampaan matkaa käsitellään läpi suunnitteluvaiheen, aikataulutuksen, kuvakäsikirjoituksen ja mallintamisen aina lopulliseen Nintendo 3DS:n 3D-animaatiojaksoon asti.

Video esittelee jokaiseen Aardman-hahmoon tehdyt yksityiskohdat ja Aardmanin kuvausprosessia. Videolla näytetään myös kuinka jokainen hahmo on tehty ja paljastetaan lyhyt maistiainen tulevasta jaksosta, jossa Late Lammas parodioi kuuluisaa Nintendo-hahmoa.

 

Kaiken kaikkiaan Aardman Animations -animaatiostudio on luonut yhteensä 15 Late Lammas -jaksoa, jotka julkaistaan ilmaiseksi 3DS:lle.

 

Lisää aiheesta

10 kovaa keinoa, joilla kauhupeleistä tulee oikeaa kauhua

Angry Birds Land – Särkänniemi on Rovion koealusta

Fez (Xbox 360)

Rovio: Suomesta löytyy hämmästyttävää osaamista

Muropaketin uusimmat