Suomalainen avaruuspeli Eclipse on hitti maailmalla – testissä sen oiva lisäri

26.02.2016 23:00 | Jukka O. Kauppinen

Lautapelit.fi:n julkaisema avaruusstrategialautapeli Eclipse on melkoinen ihmepeli, sillä se on tuhottoman suosittu ja menestyvä myös kauempana maailmalla. Eclipseen on ilmestynyt myös nivaska lisäreitä, ja täytyihän meidän nyt vähän katsoa lisäritarjontaa ja testata niitä:

Eclipsen ensimmäinen suuri lisäosa, Rise of the Ancients, on tyyliltään samaa koulukuntaa kuin esimerkiksi Arkham Horrorin lisäosat. Se siis sisältää useita erilaisia moduuleita, joista pelaajat voivat valita haluamansa mukaan peliinsä. Modulaaristen osien ohella mukana tulee myös sen verran nippeleitä ja nappuloita, että Eclipseä pystyy nyt pelaamaan yhdeksän pelaajan porukoissa. Itse en ehkä ihan näin eeppisiä sessioita suosittelisi, mutta vaihtoehto on olemassa.

Tavoitteena on aika selkeästi ollut tarjota uusia mausteita pelaajille, jotka ovat jo tahkonneet Eclipsen puhki ja täten tietävät tavallaan ne ”oikeat” strategiat voittoon. Eclipsehän toki tukee useita erilaisia pelityylejä, mutta käytännössä esimerkiksi ensimmäisenä Plasma Missilet tutkinut sivilisaatio on perinteisesti ollut vaikea pysäyttää. Niinpä on oikein kiva, että tuttua kaavaa hämmennetään.

Lue koko arvostelu: Eclipse: Rise of the Ancients –lisäosa (Lautapeli)

EclipseRiseoftheAncients_testi_0uut2

Lisää aiheesta

Eclipse (Lautapeli)

Eclipse (iOS)

Muropaketin uusimmat