Uusimmat

Suomalainen avaruusstrategia lähtee Kickstarteriin taas elokuussa

17.07.2015 19:00 Miikka Lehtonen

Kun FTL ja Babylon 5 yhdistetään, tuloksena voisi olettaa olevan jotain erinomaista. Näin on kuvailtu suomalaisen Bugbyten Battlestation-peliä, joka yritti huonolla menestyksellä hakea rahoitusta Kickstarterin kautta viime vuonna. Ei kerrasta lannistuta, joten tiimi yrittää pian uudelleen.

Turkulaisen Bugbyten Battlestation-peli kuulosti ensikuvaukselta jo todella mielenkiintoiselta. FTL-peli yhdistettynä Babylon 5:een? Jumangegga! Kun tiimi sitten lähti hakemaan pelilleen rahoitusta Kickstarterin kautta, odotukset olivat kovat. Valitettavasti tuolloin tuloksena oli pettymys, sillä rahoitusta ei saatu kasaan.

Bugbyten väki ei kuitenkaan lannistunut, vaan peliä ja sivuproduktioita on kehitelty rauhassa uutta Kickstarteria silmälläpitäen. Elokuun 13. päivänä sitten tapahtuu kunnolla. Tiimi julkaisee kokonaan uuden pelin, Battlestation: Harbingerin, aluksi mobiililaitteille ja myöhemmin PC:lle, sekä aloittaa uuden Kickstarter-kampanjan sen pääpelinsä rahoittamiseksi.

Niinpä odotukset kannattaakin nyt suunnata sinne elokuulle oheisten trailerien myötä. Samaan syssyyn voi tutustua Battlestation: Harbingerin Greenlight-sivustoon ja halutessaan auttaa suomipeliä pääsemään Steamin valikoimiin. 

Palaamme asiaan sitten joukkorahoituskampanjan myötä.

Lisätietoja: Battlestation: Harbinger Steamissa