Suomalainen silmäkarkki Reset tukee myös Oculus Riftiä

21.12.2013 18:00 | Juho Anttila

Suomalaisen Theory Interactiven aikamatkustusta ja robotteja esittelevä puzzlepeli Reset on kerännyt ansaittua huomiota niin kotimaassaan kuin myös kansainvälisessä lehdistössä, eikä syyttä. Julkisuuteen tihkunut kuvamateriaali, niin staattinen kuin liikkuvakin sellainen, on ollut luvalla sanoen huikean näköistä.

Jostain syystä pelaajat eivät kuitenkaan ole vielä huomanneet hypätä Reset-kelkkaan. Peli kerää parhaillaan lisärahoitusta Indiegogo-palvelussa, mutta kun aikaa on jäljellä enää kaksi ja puoli vuorokautta, tavoitteesta puuttuu yhä 25 000 euroa. Kiirettä siis pitää, jos yhteisörahoitus tahdotaan saada kasaan.

Vaikka kampanja kompasteleekin, etenee pelin kehitys yhä omaa tahtiaan. Theory Interactive on nyt kertonut, että Reset tulee tukemaan myös Oculus Rift -virtuaalitodellisuuslaseja. Yhdistelmä kuulostaa kieltämättä huikealta. Hidastempoinen, mutta graafisesti huimaava 3D-peli virtuaalitodellisuuslasien läpi koettuna. Mikä voisikaan olla hienompaa?

Pelistä kiinnostuneet voivat kantaa oman kortensa kekoon täällä.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Meganätti, vahvasti hypetetty Reset kompuroi keräyksessään

Meganätti suomalaispeli Reset aloitti keräyskampanjansa

Reset on yhä huikea – katso miltä myyttinen suomipeli nyt näyttää

Keskustelu

25€ laitoin itse, vaikka en muista milloin viimeeksi olisin moista summaa yksittäiseen peliin sijoittanut. Ei kyllä harmita, kun grafiikka, genre, ja suomalaistausta oli sen verran kovia myyntivaltteja.

Hieman liian kallis, standard edition 25 eur ja fyysinenkin versio jopa 80 eur, joten en aio osallistua tuohon kun en ole mikään kroisos.
Ehkä tosta hyvä peli tulee, mutta tuskin kerää ajoissa rahoitusta.

Muropaketin uusimmat