Suomalaista crime noiria: The Detailin toinen jakso julkaistiin

30.05.2015 16:00 | Jukka O. Kauppinen

Kotimaisen Rival Games –studion luoman The Detail –etsiväseikkailun tarina jatkuu. Juho Anttila mietiskeli taannoin ensimmäisen jakson jälkeen, että se oli ”sekä lupaava pelinavaus että pieni pettymys”, mutta jäi odottamaan suurella mielenkiinnolla tarinan jatkumista. No, nyt se jatkuu!

Detailin toinen jakso, From the Ashes, kertoo kuinka murhan tarina monimutkaistuu ja muuttuu mysteerien verkoksi. Eihän tämä mikään satunnainen tappo ollutkaan!

Ensimmäisen ja toisen jakson saa juuri nyt varsin sopuisalla 6,49 euron hinnalla!

Lisätietoja: The Detail @ Steam

 

The Detailin keskiössä on vanha ja vähän ehkä jo katkeroitunut etsivä Reginald ”Reggie” Moore. Rikollisuuden riivaamassa kaupungissa tapahtuu, eikä Reggie ehkä aina pelaa ihan sääntöjen mukaisesti. Pian remmiin astuu myös Joseph ”Joe” Miller, entinen vasikka, joka olisi jo tahtonut päästä eroon menneisyydestään. Ainahan sitä saa toivoa.

Ensimmäisen episodin perusteella on mahdotonta vielä arvata, mihin tarina vie. Pelinappulat ovat kuitenkin niin tutuissa mutta silti kiehtovissa asetelmissa. Rikollisjengejä, korruptiota ja kyynisyyttä. Näistä tekijöistä leivotaan oiva rikosdraama.

The Detail Episode 1 – Where the Dead Lie (Linux, Mac, PC) 

Muropaketin uusimmat