Uusimmat

Suomalaista hulluutta: Hill Climb Racing SM-kisat

30.05.2016 19:00 Jukka O. Kauppinen

Pitäähän sitä kaikenlaista kahjoa kesään mahtua. Ilmakitarointia, suolla tarpomista, eukonkantoa ja vielä kaiken kukkuraksi höpsön mobiilipelin SM-kisailua.

Nimittäin Hill Climb Racing SM 2016 järjestetään Vectorama-pelitapahtuman yhteydessä.

Kilpailu on kaikille avoin ja myös vierailijat voivat testata pelitaitojaan. Kaikki osallistujat suorittavat virallisen kilparadan samalla autolla. Alkuerät ajetaan virallisen Hill Climb Racing jeepin konepelliltä tuomareiden valvonnan alaisena.

Pelivälineenä on kolme identtistä tablet-tietokonetta, joissa on SM-kisaa varten kustomoitu pelin versio.

Kymmenen parasta suoritusta etenee alkusarjoista finaaliin. Finaalit pelataan salin päälavalla selostettuna ja isolle näytölle kuvattuna.

Finaalista ei näytetä välttämättä suoraa striimiä, mutta kilpailua voi ihailla vähintäänkin jälkikäteen Youtuben kautta.

Palkintojenkin takia kannattaa osallistua, sillä top 3 -tuloksilla tienaa pelin kehittäneen Fingersoftin lahjoittaman älypuhelimen:

  1. Huawei Nexus 6P 32 Gt
  2. LG Nexus 5X 32 Gt
  3. Samsung Galaxy S5 Neo

 

Vectoramassa järjestetään myös mm. 5000 euron CS:GO -räiskinnän pro-turnaus, mikä pitänee PC Gaming Master Racenkin edustajat tyytyväisinä. Pelejä tahkotaan myös kaikenlaisilla muilla alustoilla, kynä+nopat-yhdistelmät mukaan lukien.

Lisäksi tarjolla on Minecraft-aarteenetsintää, Pro Pilkki 2:n peluuta ja CS:GO 1vs1-otteluita  pelkällä näppiksellä pelattuna.

Vectorama järjestetään to–su 9.–12.6.2016 Oulun Energia-areenalla,
tuttavallisemmin Raksilan jäähallilla.

Lisätietoja: http://www.vectorama.info/

Hill Climb Racing SM

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat