UUSIMMAT

Suomi-Ruotsi zombimaaottelu täydessä vauhdissa

04.12.2010 16:06 | Jukka O. Kauppinen

Suomalaisen Housemarque-studion kehittämä zombieräiskintä Dead Nation ilmestyi aivan kotva sitten, minkä johdosta zombilahtaus on vauhdissa vallan raivokkaana. Lystikäs ja reippaan vauhdikas räiskintäpeli on muodostumassa myös suoranaiseksi Suomi-Ruotsi-zombimaaotteluksi. Kanna sinäkin kortesi kekoon ja varmista, ettei ainakaan Suomi joudu zombien valtaamaksi!

Pelin mainiot reaaliaikaiset nettitilastot ovat kivaa katsottavaa, mutta välillä ne ovat myös huolestuttavia. Ruotsalaiset kun ovat välillä olleet johdossa zombietilastoissa. Eihän se nyt ole soveliasta!

 

Lisätietoja: http://fi.playstation.com/psn/games/detail/item229693/Dead-Nation%E2%84%A2/

Lisää aiheesta

Dead Nation -ensikosketus – suomalaiset zombit ovat ihanan ällöjä

Zombiet eivät pahiksina ole ihan sieltä monivivahteisimmasta tai älykkäimmästä päästä, mutta tästäkin huolimatta peli- ja elokuvateollisuus ammentaa niistä säännöllisin väliajoin, usein vieläpä ihan mainioin tuloksin.

Zombie-elokuvien epätoivoista eloonjäämismeininkiä hakevat, hermoja raastavat Left 4 Deadit ovat tämän peligenren kirkkaimpia nimiä. Nyt on kuitenkin tuloillaan varsin vakavasti otettava kilpailija, ja vieläpä kotimainen sellainen.

Ensikosketuksessa Dead Nation – jo toisen kerran

Zombie-elokuvien epätoivoista eloonjäämismeininkiä hakevat, hermoja raastavat Left 4 Deadit ovat tämän peligenren kirkkaimpia nimiä. Nyt on kuitenkin tuloillaan varsin vakavasti otettava kilpailija, ja vieläpä kotimainen sellainen.

Pitkän linjan kotimainen pelifirma Housemarque on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa työstänyt isometristä Dead Nation -räiskintää, jonka pahiksina nuo haisevat, aivoja popsivat mätäkasat jälleen ovat. Peli nimittäin sijoittuu ei-niin-kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa mystinen virus on päässyt valloilleen johtaen melko kattavaan zombie-infestaatioon.

Lue myös

Arvostelupäivitys: DJ Hero 2, Star Wars: Force Unleashed II, Tron ja Vanquish

Gran Turismo 5 – katso videoreportaasit ja Kazunori Yamauchin haastattelu pelin julkaisujuhlasta

Perjantaikevennys: Internetistä löytyi älyllistä elämää!

Viikonloppuarvonnassa putsataan kaappeja: voita PSP-, PS3- ja Xbox 360 -pelejä

Keskustelu

Säälittävä konsolifanipoikasota jatkuu… Mutta pitääpäs tämä katsastaa, onhan se nyt suomalainen peli.

@ Kakkuonhyvaa

Aalright, pitäs varmaan ruveta opettelee sit ruotsia ku se meni aikoinaan nelos uhkien kera läpi :D

Ei mut tosissaan, eka oli sega, sit playstation, gamecube, playstation 2, ja viimesenä hiukan modattu xbox.
Kaikki nuo nyt myyty ja ollu viimeset 5+ vuotta suht tehokas pc käytös jota oon ajan saatos päivitelly ja tällä mä mieluiten pelailen.

Kukin pelatkoon tavallaan, eipä sillä niin väliä mut ois toi peli varmasti ihan laatu tavaraa koneellakin.

NYT KAIKKI PELAAJAT TAPPAKAA NIITÄ ZOMBEJA ETTÄ EI HÄVITÄ SWEDU PELLEILLE! (Wii ja PS3 = 1010) (XBOX 360 010)(pc ON PARAS)

Peli vaikuttaa kiinnostavalta, mutta koska siitä ei ole demoa/trilia olemassa, mikä näyttää olevan Sonyn tapa tehdä bisnestä, saa kaupanteko jäädä välistä ainakin siihen saakka että sallivat kokeilla sopiiko peli itselle.

Ihan kysymyksenä niille jotka asiasta saattavat tietää: onko tuo demo/trial puute Sonyn syytä, vai pelifirmasta kiinni? Ts. onko Housemarque päättänyt että myydään sikaa säkissä, vai lyökö Sony nyrkkiä pöytään ja riistää firmoja?

muuten tietääkö kukaan voiko tätä pelata samalla konsolilla 2 samaa aikaan? Ois ihan mukava lisä ja ehdottomasti kuuluisi tähän peliin.

Playstation has no gaems.. No srsly tekeekö Koreat ennemmin rauhan kun konsolisodat loppuu?

@ Kakkuonhyvaa

Ehkä big daddyn pointtina ei ollukkaa toi xbox 360, kyllä tota ois nimittäin pc:lläkin ihan mukava mättää. Ja tuo red ring of death aika kaukaa haettu, ite ainaki hommaisin xboxin pleikkarin sijaan jos konsolille ois tarvetta.

”Ketä kiinnostaa?”

Varsin monia. Muun muassa minua. Erinomainen räiskintäpeli, oli sitten alusta mikä tahansa.

jok

Muropaketin uusimmat