Uusimmat

Suomi ylikellottui MSI:n Taiwanin finaaliin

29.06.2010 12:21 Jukka O. Kauppinen

Toiset seuraavat jalkapallon MM-kisoja, toiset tarkkailevat ylikellotusten kestävyyttä. Muropaketin puolella järjestettiin toukokuussa MSI:n Master Overclocking Arena 2010 -ylikellotuskilpailun Suomen karsinta, jonka voittajaksi selviytyi Kari ”Junksu” Junkkonen. Viime viikonloppuna Junksu kellotti itsensä MSI:n kilpailun finaaliin, joka järjestetään syksyllä Taiwanissa.

Pariisin semifinaalissa Junksu ylsi viidennelle sijalle.

Ensimmäisenä vuorossa oli SuperPi 32M -testi, jonka Suomen joukkue voitti 6 minuutin ja 29,156 sekunnin tuloksella. Toisena testinä oli vuorossa 3DMark05, jossa Suomen joukkue onnistui puristamaan 50880 pisteen tuloksella itsensä toiselle sijalle, kun Ruotsin 2. joukkue saavutti korkeimman tuloksen 51798 pisteellä. Viimeisessä testiosiossa eli 3DMark Vantagessa Suomen joukkueen P32130 pisteen tulos oli vasta 9. paras, mutta hyvin sujuneiden kahden ensimmäisen testiosion ansiosta loppusijoitus oli lopulta hienosti viides.

Viime vuonna Suomen joukkue selvisi samaisessa ylikellotuksen MM-kilpailussa neljännelle sijalle Pekingissä järjestetyssä finaalissa.

Lisää aiheesta: Suomi jatkaa Taiwanin finaaliin MSI:n MOA 2010 -ylikellotuskilpailussa

Arvostelu: Super Mario Galaxy 2 (Wii)