Uusimmat

Suomipeli Battlestation: Humanity’s Last Hope yrittää uudelleen Kickstarterissa

13.08.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Battlestation: Humanity’s Last Hope –suomipeli yritti kovasti kerätä joukkorahoitusta viime vuonna, mutta ei ihan onnistunut. Nyt Bugbyte yrittää uudelleen ja totuuden kellot soivat Kickstarter-torneissa. Antakaa rahaa, ne huutavat, sillä Faster Than Lightin ja Babylon 5:n yhdistelmältä kuulostava avaruuspeli haluaa tulla todeksi!

Battlestation: Humanity’s Last Hope on suomalaisen Turussa sijaitsevan indiestudion kunniahimoinen strategiapeli. Avaruuspelissä pelaajan tehtävä on puolustaa ihmiskuntaa tulevilta hyökkäyksiltä. Peli yhdistää strategiaa ja roguelike-elementtejä yhteen hienoon kokonaisuuteen. Peli on jo läpäissyt Steam Greenlight prosessin.

Battlestation: Harbinger on puolestaan Bugbyten uusin julkaisu mobiilialustoille, joka tulee myöhemmin myös PC:lle. Sekin on jo läpäissyt Steam Greenlight –prosessin, ja mobiiliversio julkaistiin tänään sekä Android- että iOS-laitteille.

Harbinger muistuttaa Faster Than Light –peliä, mutta taistelut käydään reaaliajassa.

”Peliin on saatu syvyyttä yhdistämällä vuoropohjaisen karttastrategian reaaliaikaiseen taisteluun. Kun vieläpä tykkejä ja rakennuksia on yllin kyllin, niin resepti on varsin maukas”, Bugbyteltä kehutaan.

Bugbyte aikoo hioa pelin käyttöliittymää enemmän PC:lle sopivaksi ennen Steam-julkaisua.

Battlestation: Humanity’s Last Hopen uuden Kickstarter-keräyksen myötä tukijat voivat saada Harbingerin vähän kuin kaupanpäällisinä – tai toisinpäin.

Lisätietoja: Battlestation: Humanity’s Last Hope Kickstarter

Lisätietoja: Battlestation: Harbinger Apple @ App Store

Lisätietoja: Battlestation: Harbinger @ Google Play

Lisää aiheesta

Suomalainen avaruusstrategia lähtee Kickstarteriin taas elokuussa 

Erikoinen suomipeli on kuin Babylon 5:n ja FTL:n ristisiitos