Suomipeli Quantum Break tulee sittenkin Steamiin

12.08.2016 11:00 | Juho Anttila

Microsoft ajaa Windows 10 -käyttöjärjestelmän ja Xbox One -konsolin muodostamaa peliekosysteemiään eteenpäin tällä hetkellä erittäin vahvasti. Jopa niin vahvasti, että jotkut tahot ovat epäilleet firman yrittävän sabotoida tarkoituksellisesti muun muassa Steamin toimintaa. Remedyn uutukainen, maanmainio Quantum Break oli yksi Universal Windows Platformin suurimmista myyntivalteista.

Juuri tästä syystä Quantum Breakin PC-versio tuli myyntiin Microsofitn omaan sovelluskauppaan. Nyt tilanteeseen tulee muutos, sillä Quantum Break tullaan julkaisemaan myös Steamissä. Teoksesta julkaistaan samalla myös fyysinen PC-paketti, joka pitää sisällään itse pelin lisäksi Blu-ray-dokumentin, soundtrackin, oppaan ja pari julistetta.

Quantum Break ei ole myöskään enää riippuvainen Windows 10 -käyttöjärjestelmästä. Sen sijaan se tukee nyt myös Windows 7 – ja Windows 8 -käyttöjärjestelmiä sekä DirectX 11 -rajapintaa. Ihan mahdottoman suuri yllätys julkaisu ei ole, sillä Xbox-pomo Phil Spencer on jo aiemmin luvannut, että Universal Windows Platform -julkaisut tullaan näkemään jossain vaiheessa myös Steamin puolella.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.quantumbreak.com

Lisää aiheesta

Oletko jo löytänyt kaikki Quantum Breakin salaisuudet?

Quantum Break on PC:llä rikki ja vain Microsoft voi sen korjata

Quantum Break on Microsoftin kovin uutuus