Suosikkisarja puskee raivolla F2P-markkinoille: ensikatsauksessa Might & Magic: Heroes Online

18.08.2012 19:00 | Tero Lehtiniemi

Vanhemmat peliharrastajat varmasti muistavat Might & Magic -ensimmäisen persoonan laajoina roolipeleinä, ja hieman nuoremmalle polvelle on varmasti ollut esillä sarjasta sittemmin syntynyt Heroes of Might & Magic -taktiikkaseikkailusarja. Vaikka sarjan retail-oastokin vielä porskuttaa, on sarjan oikeudet omistavan Ubisoftin mielenkiinto selkeästi kohdistunut tuottoisaksi osoittautuneille F2P-markkinoille.

Jukka kävi taannoin ottamassa selvää Might & Magic -sarjan tuoreimmista verkko-inkarnaatioista, ja tällä kertaa vuorossa on selainstrategiaseikkailu Might & Magic: Heroes Online.

Heroes Onlinessa pelaajat ohjaavat ”voimakkaita sankareitaan ja näiden armeijoita, kun he taistelevat Ashanin fantasiamaailmassa.”
Pelin uumeniin syöksyminen on tehty helpoksi, sillä pelaamiseen ei tarvitse ladata tai asennella mitään. Kunhan vain teet pelitilin ja seikkailet.

Ubisoftin mukaan peli noudattelee Might & Magic Heroes -pelien tuttua seikkailemisen ja taistelujen kaavaa, johon on kuitenkin ympätty mukaan myös MMO-pelien piirteitä.
Heroes-tyyliin valokeilassa on pelaajan oma sankari, jota voidaan kustomoida pelin mittaan niin, että hän pystyy selviytymään yhä vaikeammiksi muuttuvista haasteista ja rulettaa taistelukentällä kaksin käsin. Siinä sivussa tietysti laajennetaan myös omaa armeijaa, värvätään huikeita fantasiaotuksia, kerätään maagisia artifakteja ja niin edes päin.

Lue koko artikkeli: Might & Magic Heroes Online on f2p-selainstrategiaseikkailu

Lue myös

7 Wonders (lautapeli)

Angry Birds Space Race Kimble – klassikko toimii edelleen

Blaze Sega Mega Drive Ultimate Handheld – 18 klassikkoa tv-pelinä

Far Cry 3 – ohjaaja kertoo hulluudesta ja kauneudesta

Muropaketin uusimmat