UUSIMMAT

Suosittelemme-peukun arvoista korttipelaamista: Space Hulk: Death Angel

09.04.2013 20:00 Jukka O. Kauppinen

Leevi Rantala otti tuntumaa Fantasiapelien julkaisemasta suomenkielisestä Space Hulk –korttipelistä – ja ihastui. Geenimuunneltuja supersotilaita, avaruuden geenirosmoja ja tyhjyydessä ajelehtivia avaruusalusten hylkyjä. Mikä sen upeampi yhdistelmä?!

Pelissä johdetaan ryhmä Space Marineja Synnin kirous -nimisen avaruushylyn läpi. Tehtävä ei ole helppo, sillä uhkaavasti natisevan ja pimeän hylyn käytävät ovat täynnä verenhimoisia geenivoroja. Pelaajien täytyy kahlata läpi useita valtavan aluksen alueita päästäkseen lopulliseen päämääräänsä.

Death Angel on pelaajamäärältään joustava. Sitä voi pelata yksin tai jopa kuuden pelaajan voimin. Moninpelissä jokainen ohjaa yhtä tai kahta taisteluparia, kun taas yksin pelatessa johdettavana on kolmen taisteluparin iskuosasto. Peli toimii hyvin kaikilla pelaajamäärillä, joten se sopii mainiosti erikokoisille peliporukoille. Isommalla porukalla yhteen peliin kannattaa tosin varata vähintään tunti, kun taas parilla pelaajalla yksi peli on ohi alle puolessa tunnissa.

Itse avaruushylky on myös jännittävä paikka. Sen sisäosat rakennetaan joka kerta satunnaisesti, mikä tekee hylyn tutkimisesta mielenkiintoista. Satunnaisuus tuo pelille runsaasti lisäarvoa, sillä sen ansiosta jokainen pelikerta on taatusti erilainen.

Lue koko artikkeli: Space Hulk: Death Angel (lautapeli)

Lue myös

Dark –ensikosketus osa 2 – pimeää kyberpunkismia, vampyyreitä ja Witcherin ääntä

Fester Mudd –haastattelu: suomalaista villin lännen komediaa

Field Commander: Rommel (lautapeli)

Saint’s Row IV –ensikosketus – kun mikään ei enää riitä

Tony & Tino (lautapeli)

U-Boat Leader (lautapeli)