Suosittu Uprising-tapahtuma palaa Overwatchiin uudella nimellä

04.04.2018 09:21 | Muropaketin toimitus

Overwatchin tulevassa pelitapahtumassa sukelletaan pelimaailman arkistoihin.

Overwatchin (2016) ilmestymisestä on kulunut pian kaksi vuotta, mutta Blizzard Entertainment tukee suosittua verkkoräiskintäänsä tasaisesti uutta sisältöä tuovilla pelitapahtumilla. Pian on vuorossa viime vuotisen suositun Uprising-tapahtuman toinen tuleminen, joka tosin tapahtuu uudella uudella nimellä.

Alla olevalla Developer Update -videolla Overwatchin kehittäjät paljastavat, että tapahtuma kantaa tästä lähtien nimeä Overwatch Archives. Pelijohtaja Jeff Kaplanin mukaan tapahtuman on Uprisingin tapaan tarkoitus päästää pelaajan sukeltamaan Overwatchin pelimaailman arkistoihin ja pelaamaan läpi merkkihetkiä universumin historiasta.

Overwatch Archivesista tullaan julkistamaan tarkempia tietoja tämän viikon aikana. Jo pääsiäisenä Blizzard paljasti, että viime vuotinen King’s Row Uprising -tehtävä palaa Overwatchiin ensi viikolla, 10. huhtikuuta. Lisäksi kehittäjät ovat luvanneet, että uusien palkintojen ohella myös kaikki viime vuoden Uprising-tapahtuman loottiboksien sisältö on saatavilla tänäkin vuonna.

Alta näet kehittäjäpäivityksen, sekä King’s Row Uprisingin trailerin.