Uusimmat

Super Mario Bros. -elokuvan Netflix-julkaisu saattoi paljastua

28.12.2022 15:22 Muropaketin toimitus

Maailman tunnetuin putkimies seikkailee valkokankailla ensi keväänä, jolloin se julkaistaan Suomessa päivää ennen Pohjois-Amerikkaa.

Nintendo ja Illumination Entertainment tuottavat Super Mario Bros. -animaatioelokuvaa, joka julkaistaan ensi huhtikuussa. Illumination on osittain Universal Pictures -tuotantoyhtiön omistuksessa, ja Universalilla on Netflixin kanssa sopimus elokuvien tuomisesta suoratoistopalveluun tietyn ajanjakson jälkeen. Sen pohjalta voidaan päätellä, että Super Mario saapuu Netflixiin lokakuussa. Asiasta kirjoitti What’s On Netflix -sivusto.

Universalin ja Netflixin välisen sopimuksen mukaan Netflix saa tuotantoyhtiön omistaman materiaalin käyttöönsä neljän kuukauden kuluttua siitä, kun se on julkaistu. Sopimus toimi aiemmin niin, että Illuminationin tuotanto saapui ensin Peacock-suoratoistopalveluun 70 päivän kuluttua siitä, kun se oli alkujaan julkaistu elokuvateattereissa. Tämän jälkeen Netflix sai yksinoikeuden striimaamiseen kymmeneksi kuukaudeksi.

Netflix ei ole vahvistanut väitteitä.

Super Mario Bros. nähdään Suomen elokuvateattereissa huhtikuun 6. päivä. Elokuvaan lainasi äänensä muun muassa Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Seth Rogen (Donkey Kong) ja Keegan-Michael Key (Toad).

LUE MYÖS: Tällaista on elämä Sienivaltakunnassa – Uusi Super Mario Bros -video esittelee pitkän pätkän kevään videopelileffasta