UUSIMMAT

Super Meat Boy Forever on yhä tuloillaan

21.08.2015 16:00 Juho Anttila

Vuonna 2010 julkaistu Super Meat Boy voitaneen laskea melkoiseksi peliklassikoksi. Teos tunnetaan paitsi äärimmäisen haastavana tasohyppelynä, joka näytti omalta osaltaan suuntaa lukemattomille indiepeleille, myös näkyvästä roolistaan mainiossa Indie Game: The Movie -dokumentissa.

Viime vuonna Team Meat ilmoitti kehittävänsä uutta Super Meat Boy Forever -peliä. Kyse on Super Meat Boyn henkisestä kosketusnäytöille suunnatusta pelistä, joka toimii niin puhelimilla, tableteilla kuin myös PC:llä. Ilmoituksen jälkeen Super Meat Boy Forever katosi kuitenkin melko lailla kokonaan kartalta.

Super Meat Boy Foreveriä ei kuitenkaan olla haudattu, vaan peli elää ja voi hyvin. Tekijöillä, erityisesti Edmund McMillenillä on vain pitänyt kiirettä. McMillen joutui pitämään puolen vuoden tauon pelien kehittämisestä järjestelläkseen yksityiselämää. Myös Binding of Isaacin Afterbirth-laajennus piti miehen kiireisenä.

Nyt, kun McMillen on saanut siivottua muut asiat pois tieltä, on miehellä taas aikaa keskittyä täysillä Super Meat Boy Foreveriin. Tiedossa lienee jotain kiinnostavaa, sillä lupausten mukaan Super Meat Boy Forever ei ole alkuperäisen Super Meat Boyn kosketusnäytölle viritelty uusintaversio, eikä kyse ole myöskään niin sanotusta endless runner -tyyppisestä pelistä, saatika vain yhdellä painalluksella pelattavasta mobiilikokemuksesta.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta: Team Meat blogi

Lisää aiheesta

Super Meat Boy tulee vihdoin PlayStationeille – ja Plus-jäsenille ilmaiseksi!

Mobiilipelaaminen ärsyttää Super Meat Boy -tiimiä

Super Meat Boy-kehittäjä: ”Piratismi? Ei v***u kiinnosta!”