Uusimmat

Supercell printtaa rahaa

28.05.2016 20:00 Juho Anttila

Suomalaisen Supercellin uskomaton menestystarina ei vain näytä hidastuvan, vaikka pahat kielet ovat yrittäneetkin leipoa yrityksestä ennustuksissaan kuplaa. Aiemmin tänä vuonna julkaistu Clash Royale on melkoinen rahasampo eivätkä lippulaivapeli Clash of Clansin tuotot osoita myöskään laantumisen merkkejä.

Sekä Clash of Clans että Clash Royale tuottivat huhtikuussa yli 100 miljoonaa dollaria. Clash Royalen tuotot tippuivat toki hieman julkaisukuukautensa 133 miljoonasta dollarista, mutta pysyivät silti tasaisen tappavalla tasolla. Myös Clash of Clans jatkoi yhtä lailla uskomatonta lentoaan.

Jotkut tahot pelkäsivät, että Supercell kannibalisoisi omia tuottojaan Clash Royalen julkaisulla. Näyttää kuitenkin siltä, että näin ei ole käynyt, vaan pelit ovat löytäneet myös aivan uuden yleisön. Itse asiassa Clash Royalen julkaisun ajoitus oli erinomainen, sillä Clash of Clansin päivittäiset tuotot olivat laskeneet 5 miljoonasta dollarista neljään miljoonaan dollariin, joten markkinoilla oli taas tilaa uudelle Supercell-hitille.

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: supercell.com

Lisää aiheesta

Huhupartio: Suomen ylpeys Supercell myynnissä!

Suomalaisen pelitalo löysi Sammon: tienestit saattavat ylittää 3 miljardia

Lento ei lopu – Supercellillä on taas käsissään miljardihitti

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat