Supersankarikomediaa hyvillä vitseillä – arvostelussa Supreme League of Patriots

10.04.2015 20:30 | Jukka O. Kauppinen

Matti Leinonen yllättyi. Ettäkö ihan vanhan koulun seikkailupeli ja vielä komediaseikkailu, joka naurattaa ihan oikeasti? Kaikkea sitä!

Ensimmäisessä episodissa seuraamme Kyle-nimistä hemmoa, jolla on unelma, olla supersankari. Ja kas vain, juuri sopivasti lähistöllä kuvataan American Spandexidol-ohjelmaa ja etsitään uutta Teristä. Sinne siis! Homma ei lähde pojilla käyntiin ihan helposti, vaan tavara alkaa hissuksiin valua reisiä pitkin kohti tuuletinta. Kylen hieno Kapteeni Amerikka-asu saa ylimääräistä väriä ja sen tuloksena mies näyttää siltä että olisi karannut yksinäisen naisen yöpöydän laatikosta. Esiintyminen ei myöskään aivan putkeen. Liian monta osumaa päähän tekee Kylestä Amerikkaa kuolemaan asti rakastavan, ksenofobisen, homofobisen ja sovinistisen antisankarin.

Tästä se hauskuus alkaakin kun supersankarimme Purple Patriot lähtee puhdistamaan katuja rikollisista. Tai no, toisessa jaksossa taistellaan ensin byrokratiaa vastaan, eihän nykymaailmassa kukaan saa tehdä mitään ilman asianmukaisia lupia ja lisenssejä. Kun asiakirjasota on hoidettu, päästään kolmannessa jaksossa vihdoin täyttämään Purppura-Patriootin unelmaa, taisteluun pahaa vastaan ja Amerikkaa pelastamaan. Lopun perusteella jatkoakin on tiedossa sitten joskus.

Lue koko arvostelu: Supreme League of Patriots (PC)

Lisää aiheesta

Cognition: An Erica Reed Thriller – Episode 4: The Cain Killer (Mac, PC) 

Game of Thrones Episode 3: Sword in the Darkness (Mac, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Moebius: Empire Rising (Mac, PC) 

Mulkaisu: Moebius: Empire Rising 

Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas (PC)

Silence of the Sleep (PC)

Tales from the Borderlands Episode 2: Atlas Mugged (iOS, Mac, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

The Last Door Collector’s Edition (Linux, Mac, PC)

Varaslähtö: Gabriel Knight: Sins of the Fathers 

Muropaketin uusimmat