Supreme Ruler: Cold War eli kuinka lakkasin huolehtimasta ja opin rakastamaan pommia

25.07.2011 12:09 | Jari Mikkonen

Auringon paahtaessa kuumimmillaan Paradox Interactive ja BattleGoat Studios tarjoavat helpotusta: Supreme Ruler: Cold War vie pelaajansa keskelle kylmää sotaa, aikaan kun Nikita Hruštšov tuuletti kenkäänsä ja yhdellä jos toisellakin punaisella nappulalla lepäsi raskas sormi.

BattleGoatin aikaisemmista SR 2010 ja SR 2020 -peleistä tutusti näyttämönä on koko maailma ja kampanjan pääosissa ovat suurvallat, mutta hiekkalaatikkomoodissa pääsee pelaamaan millä valtiolla vain. Toisin sanoen, myös Kekkosen pöksyihin pystyy pujahtamaan. Suomi suureksi!

Aikaisemmat Supreme Rulerit vain ovat olleet julkaistessa sangen bugisia virityksiä, joten suin päin ei kannata sännätä peliä ostamaan.

Pelin voi ostaa digitaalisesti GamersGate-verkkokaupasta 30 euron sopuhintaan.

Lisätietoja: http://www.paradoxplaza.com/games/supreme-ruler-cold-war

 

Lisää aiheesta

Supreme Ruler 2010 (PC)

Supreme Ruler 2010 tarjoaa kutkuttavan alkuasetelman ei-niin-kaukaisesta tulevaisuudesta. Maailma sellaisena kuin me sen tunnemme loppuu, kun OPEC päättää siirtyä öljyhinnoitelussaan dollareista euroihin. Tästä alkava tapahtumaketju johtaa siihen, että niin EU kuin Yhdysvallatkin hajoavat itsenäisiin, pieniin ja keskenään sotiviin valtioihin. Sama ilmiö tapahtuu myös muualla maailmassa. Lopputulos on yli parisataa pikkuriikkistä, vain omaa etuaan ajattelevaa valtiota.

Lue myös

Amiga Immortal 4 – Amiga-pelimusiikkeja hämmentävinä sovituksina

Fallout New Vegas: Old World Blues DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Ghost of Moscow: Death to Spies – ensikosketuksessa kylmän sodan Hitman

Green Lantern: Rise of the Manhunters (PS3, Wii, Xbox 360)