Surkean vastaanoton saanut kohupeli taipuu nyt uuteen muotoon – tällainen on Agony: Lords of Hell

31.03.2023 16:35 Muropaketin toimitus

Agony-kauhupelin kehittäjät keräävät nyt Kickstarterissa rahoitusta pelin seuraajalle.

Helvettiin sijoittuva kauhupeli Agony herätti paljon huomiota vuonna 2018, lähinnä ultraväkivaltaisen ja seksuaalisen kuvastonsa takia. Kun peliä vielä jouduttiin sensuroimaan ennen julkaisua, oli kohu valmis.

Valitettavasti Agony ei paljon lämpimiä tunteita herättänyt, sen paremmin kriitikoissa kun pelaajissakaan. Steamissa pelin saamista arvioista vain 48 prosenttia on positiivisia, ja Metacriticissä sen keskiarvo on alustasta riippuen heikkotasoinen 34-47.

LUE MYÖS: Arvostelu: Edes seksi ja verinen väkivalta eivät estä tylsistymistä kohupeli Agonyn bugisessa Helvetissä

Agonyn jälkeen Madmind Studio julkaisi vähälle huomiolle jääneen Succubusin, mutta nyt studio on palaamassa Agony-nimikkeen alle. Kehitteillä oleva Agony: Lords of Hell on kuitenkin jotain ihan muuta kuin edeltäjänsä.

Ensimmäisen persoonan kauhuseikkailun sijaan uusi Agony-peli on reaaliaikainen strategiapeli. Bloody Disgusting -sivusto uutisoi, että Madmind kerää parhaillaan budjettia pelinsä kehittämiseen Kickstarterissa.

Agony: Lords of Hell on suhteellisen kunnianhimoinen projekti. Kehittäjien tavoitteena on luoda peliä varten neljä erilaista versiota Helvetistä, perustuen maailman suurimpiin uskointoihin. Keskiössä ovat Agonysta ja Succubusista tutut paholaiset Nimrod ja Vydija, joiden hahmossa pelaaja kamppailee Helvetin herruudesta.

Agony: Lords of Hell on kehitteillä PC:lle, ja siihen voi tutustua Kickstarter-kampanjan ohella pelin Steam-sivulta. Alta näet uuden helvettipelin trailerin.