Uusimmat

Suuri easter egg -metsästys on alkanut: Battlefield 1:stä etsitään salaperäisiä morse-viestejä

25.10.2016 18:42 Tuukka Hämäläinen

Battlefield 1

Perjantaina julkaistusta Battlefield 1:stä etsitään suurta easter egg -salaisuutta. Pelaajat ovat löytäneet pelistä salaperäisiä kuulokkeita, joiden avulla on löydetty pätkiä morse-koodista.

Battlefield-sarjan peleissä on usein ollut hyvin piilotettuja easter egg -salaisuuksia, eikä perjantaina julkaistu Battlefield 1 näyttäisi olevan poikkeus. IGN nimittäin raportoi, että joukko pelaajia on alkanut jäljittää pelimaailmasta löytyvää salaperäistä morse-koodia.

Sivuston mukaan useat pelaajat ovat löytäneet pelimaailmasta kuulokkeita, jotka pelihahmo voi poimia ainoastaan yksinpelissä. Kuulokkeet päästävät merkkiäänen, joka näyttäisi avaavan samalta alueelta löytyvän radion. Radio puolestaan piipittää morse-koodia, jota yritetään nyt kuumeisesti ratkoa.

Asiaa seurataan pelimysteereihin erikoistuneen Game Detectives -ryhmän Reddit-keskustelussa. Toistaiseksi pelietsivät eivät vielä ole tehneet suuria läpimurtoja tutkimuksessa, mutta se ei ole mikään ihme, sillä Battlefield 4:n (2013) suurimman easter eggin lopulliseen ratkaisemiseen kului IGN:n mukaan peräti kaksi vuotta. Silloinkin pelistä etsittiin morse-koodeja, jotka paljastuivat olevan vieläpä valkovenäjän kielisiä. Luvassa voi siis olla pitkä tutkimus.

Alla olevalta videolta voit nähdä ja kuulla, millaisia vastaanottimia ja morse-viestejä pelistä etsitään. Video on ajoitettu alkamaan oikealta kohdalta reilun parin minuutin jälkeen.

Battlefield 1
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat