UUSIMMAT

Switch jää jälleen paitsi yhdestä hittipelistä: Ei Destiny 2:ta Nintendo-pelaajille

22.05.2017 16:10 | Muropaketin toimitus

Bungien viime viikolla esittelemä Destiny 2 ei tule kääntymään Nintendo Switchille. Pelin pääkehittäjä ei pidä ajatusta Switch-versiosta realistisena.

Bungien hittipeli Desinyn (2014) jatko-osan on julkistettu ilmestyvän 8. syyskuuta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja myöhemmin sen pitäisi kääntyä myös PC:lle. Kun pelistä viime viikolla julkaistiin pelikuvaa ja uusia tietoja, heräsi samalla kysymys, voisiko peli kääntyä myös Nintendon uudelle Switch-konsolille.

Nintendo-pelaajien suruksi joudumme kuitenkin raportoimaan, ettei peli näillä näkymin tule ilmestymään Switchille edes tulevaisuudessa. Destructoidin mukaan Destiny 2:n pääkehittäjä Mark Noseworthy kommentoi, ettei peli sovi Switchille, koska kyseessä on kannettava konsoli.

”Mielestäni se on aika epärealistista, kun ottaa huomioon, että Destiny 2 on online-peli”, toteaa Noseworthy.

Noseworthy korostaa myös, ettei hän halua jättää turhia toiveita siitä, että asiaa harkittaisiin jatkossakaan.

”Meillä ei ole mitään suunnitelmia Switchin suhteen”, kehittäjä toteaa.

Destiny 2 ei ole ensimmäinen suosittu räiskintäpeli, jonka Switch-käännöstä on toivottu turhaan. Vasta huhtikuussa kerroimme, että myöskään Blizzardin hittipeli Overwatch (2016) ei ole näillä näkymin tulossa Nintendon uutuuskonsolille. Uutiset ovat huolestuttavia, sillä Switchille on toistaiseksi julkistettu melko vähän suuria pelijulkaisuja.

Lisää aiheesta:

Katsaus: Nintendo Switch kärsii pelien vähyydestä ja mitäänsanomattomuudesta

Destiny 2
Kaikki jutut aiheesta