Synkkää norjalaismenoa Paradoxin uudessa roolipelissä: Runemaster!

24.01.2014 10:00 | Miikka Lehtonen

Paradox Interactive on tunnettu lähinnä erinomaisista strategiapeleistään, mutta firma jaksaa yrittää muutakin. Seuraavaksi kokeiluvuorossa on norjalaiseen mytologiaan pohjautuva viikinkiroolipeli, mikä kuulostaa ainakin aika hyvältä kombolta!

Norja ja viikingit, kyllä niillä yksi Lehtosen sydän avataan. Muun muassa niillä, mutta esim. pieniä kissoja tai söpöjä nörttityttöjä ei nyt tällä kertaa olla tarjolla, joten karvaisilla partamiehillä ja kirveillä sitä on pärjättävä. Ja niitä ainakin trailerin perusteella on tarjolla.

 

Annetaan Paradoxin PR-miesten kertoa lisää!

Runemaster is an RPG set in a fantasy realm based in the rich, majestic traditions of Norse mythology, casting each player in the role of a unique champion in a time of chaotic upheaval. Procedural maps and quests will ensure that no two playthroughs are identical, allowing players to tell a saga that is uniquely their own. Explore vast vistas through the six worlds of Norse myth, command troops in tactical combat, and define your champion through the choices they make.

Runemaster ilmestyy Sitten Joskus. Lisätietoja halajavat voivat hakea niitä pelin kotisivuilta tai seurailla Domea. Palaamme asiaan kun on jotain palattavaa.

Lisätietoja: RuneMaster