System Shock 3:n kehitys alkaa pian – Tässä ensimmäiset kuvitukset

15.05.2017 15:15 | Muropaketin toimitus

Klassikkosarja System Shockin kolmas pääpeli on pian siirtymässä esituotantoon. Nyt pelistä on julkaistu ensimmäisiä kuvituksia.

System Shock (1994) ja System Shock 2 (1999) ovat FPS-pelien klassikoita, joiden jalanjälkiä ovat seuranneet esimerkiksi BioShock ja Dishonored -sarjojen pelit. Uutta System Shock -peliä on saatu odottaa pitkään, mutta nyt alkuperäisen System Shockin tuottaja Warren Spector on paljastanut, että System Shock 3 on viimein lähtemässä todenteolla kehitykseen.

Bloody Disgusting kertoo Spectorin paljastaneen tuoreessa livestreamissa, että System Shock 3 siirtyy pian esituotantoon. Kehityksestä vastaa pelistudio OtherSide Entertainment, jolla Spector toimii luovana johtajana.

Samalla Spector on julkistanut ensimmäisen kuvitukset, joita System Shock 3:a varten on jo tehty. Kuvia voit selata alta.

System Shock 3:n julkaisusta ei näin varhaisessa vaiheessa ole vielä tietoa, mutta myöhemmin tänä vuonna ilmestyy Night Dive Studiosin kehittämä uusintaversio alkuperäisestä System Shockista. Remake-versiosta nähtiin alustavaa pelikuvaa maaliskuussa.

System Shock
Kaikki jutut aiheesta