System Shock nähdään myös PlayStation 4:llä

21.07.2016 11:30 | Juho Anttila

Vanhojen ideoiden kierrättäminen on nykyään suosittua niin elokuva- kuin pelipuolellakin. Kun leffapuolella kierrätyksiin suhtaudutaan ristiriitaisesti, näkevät pelaajat uusioversiot usein toivottuina kunnianosoituksina vanhoille klassikoille. Sama pätee erityisen vahvasti tulevaan System Shock -uudelleenversiointiin.

Vuoden 2018 ensimmäisellä neljänneksellä julkaistava uusioklassikko on kerännyt Kickstarterissa jo reilusti yli miljoona dollaria, kun rahaa haettiin alun perin 900 000 dollaria. Alun perin System Shockin uusioversion piti ilmestyä vain PC:lle ja Xbox One -konsolille, mutta kaikkien PlayStation 4 – pelaajien riemuksi nyt myös Sonyn ykköskonsoli on noussut mukaan listalle.

Tekijöiden mukaan syynä päätökseen oli PlayStation 4 -pelaajien esittämät lukuisat toiveet System Shockin saattamisesta myös heidän pelattavakseen. Palaute sai tekijät miettimään prioriteettinsa uusiksi ja avaamaan neuvottelut Sonyn kanssa siitä, mitä PlayStation 4 -version toteuttaminen vaatisi. Parin viikon sähköpostikeskusteluiden jälkeen PlayStation 4 -versio on nyt saanut virallisesti vihreää valoa.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.kickstarter.com/projects/1598858095/system-shock

Lisää aiheesta

Tältä näyttää remasteroitu System Shock

System Shock Remastered haluaa rahasi, tosin vasta kesäkuussa

System Shockin uusintaversio elää virallisesti!