UUSIMMAT

Syyskuun PlayStation Plus -ilmaispeleissä Assassin’s Creed III ja aivan kamala prätkäpeli

22.08.2013 18:00 | Miikka Lehtonen

Syyskuu lähestyy ja sitä myötä myös PlayStation Plus -ilmaispelivalikoiman seuraavat lisäykset. Tarjolla on tuoreita assassiineja, pieniä kuninkaita, hiljaisia klooneja ja aivan paskoja moottoripyöriä. Eivät menneet ihan tasan nämä Legot.

Jo ensi viikolla vaihtuvat PlayStation Plus -ilmaispelit ovat siis osa PSN+-tilaajien ”Instant Game Collection” -viritelmää, jossa tilaajat saavat joka kuukausi enemmän ja enemmän pelejä ilmaiseksi haltuunsa. Mutta vain siihen saakka, että lopettaa PSN+-kuukausimaksun pulittamisen, jonka jälkeen pelejä ei sitten enää pelatakaan. Nyt kun kaikki ovat kärryillä, mitä on tarjolla?

PlayStation 3:

  • Assassin’s Creed 3
  • Jak & Daxter HD Trilogy
  • Stealth Inc: A Clone in the Dark

PlayStation Vita:

  • Urban Trial Freestyle
  • New Little King’s Story

Itse veikkaisin, että Stealth Inc on myös osa Vitan valikoimaa, sillä kyseessä on ns. Cross Buy -peli, eli kun ostaa sen joko PS3:lle tai Vitalle, saa toisen version kaupan päälle. Niinpä sen erottaminen nyt vain PS3-versioksi olisi vähän outoa, mutta mene ja tiedä. Haluan kiinnittää huomiota Assassin’s Creedin ohella Little King’s Storyyn. Pelin Wii-versio oli mitä mainioin Pikmin-henkinen söpöily, jossa pieni kuningas yrittää pitää valtakuntaansa pinnalla. Kannattaa tsekata!

Sama pätee myös elokuun ilmaispeleihin, jotka kannattaa napata mukaan ennen ensi viikkoa, jotta ei missaa niitä. Varsinkin Catherine on pelaamisen arvoinen japanilaisoutoilu. Niin — ja se Urban Trial Freestyle. Katsokaa ja itkekää.

 
Lisää aiheesta

Assassin’s Creed III (PC, PS3, Xbox 360)

Keskustelu

@1
Dissaa sen takia että kyseessä on suora imitaatio Redlynxin trials sarjasta. Mutta silti se onnistuu olemaan huonompi.
Trialssin kentät olivat esim kaikki haasteita antavia ja erillaisia kun tässä kentät ovat periaatteessa samallaisia ja kohtia ”ei ttu tää on mahdoton.” ei ole.

Teoksen takana on puolalainen Tate Interactive. Ja kuka voisi unohtaa sellaiset ikivihreät kuin; Kao the Kangaroo, Asterix & Obelix XXL 2 ja My horse & me 2.

Innovaatio näyttää vaikealta tuolle firmalle.
Kangaroo on Spyro kopio kansia myöten ja puolet firman peleistä on kakkos-osia toisten peleille.
Tämä trial teos ei ainakaan auta kumoamaan väitettä ja selittää karttojen samallaisuuden.

ei tuo niin huonolta näytä, mitä se Miika vinkuu että paska peli?

Muropaketin uusimmat