Syyskuun Xbox Live -ilmaispeleissä huippuluokan huristelua

25.08.2016 15:00 | Miikka Lehtonen

Syyskuu on miltei täällä, ja syksyä kelpaa tietenkin aloitella ilmaisten pelien parissa. Xbox Live Gold -tilaajille tarjolla on taas aika sekalainen kattaus, jonka tähtenä kiiltää erinomainen Forza Horizon. Mutta mitä muuta on tarjolla?

Sikäli kun joku ei tiedä, Microsoft — ja Sony — jakelevat maksaville asiakkailleen ilamispelejä. Xbox Live Gold -tilaajat saavat taas ensi kuussakin neljä peliä, joista kaksi on Xbox One -pelejä, kaksi taas Xbox 360 -pelejä. Kaikki neljä toimivat Xbox Onella taaksepäinyhteensopivuuden ansiosta.

Valikoiman helmi on todellakin Forza Horizon, joka on suorastaan erinomainen ajopeli. Huono ei ole myöskään Mirror’s Edge, ensimmäisen persoonan tasohyppelypeli. Nämä siis Xbox 360:lle. Xbox One -puolella tarjolla on Assassin’s Creed Chronicles: China, joka ei ole kummoinen peli. Lisäksi One-pelurit saavat Games With Gold -palvelussa julkaistavan Earthlock-roolipelin.

Peleistä Forza Horizon ja Earthlock ovat ladattavissa 1.9. alkaen, kun taas Assassin’s Creed ja Mirror’s Edge tulevat jakeluun syyskuun 16. päivänä. Ohessa videota peleistä.