Uusimmat

Taiteilijan upeat GTA V -planeetat herättivät jopa Rockstarin huomion

26.11.2016 20:00 Tuukka Hämäläinen

grandtheftautov-003

Digitaiteilija Marc W. Bass on herättänyt Rockstar Gamesin huomion komeilla planeettapanoraamoillaan.

Rockstar Games on nostanut eilen virallisella sivustollaan esiin digitaiteilija ja valokuvaaja Marc W. Bassin upeaa fanitaidetta. Bass on rakentanut Grand Theft Auto V:ssä (2013) ottamistaan kuvakaappauksista näyttäviä, pyöreitä panoraamakuvia, jotka tekevät pienistä maisemista kokonaisia planeettoja.

Alta näet muutaman Bassin Twitterissä jakaman kuvan, ja lisää löytyy kuvaajan viralliselta sivustolta sekä projektin Behance-sivulta. Kiinnostavana yksityiskohtana Bass on taltioinut kuvakaappaukset GTA V:n PlayStation 3 -versiossa.

Mikäli planeettapanoraamojen väkertäminen kiinnostaa, löydät alta myös Minute Gamingin lyhyen ohjevideon niiden tekemiseen.

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat