Uusimmat

Taivas kuhisee japseja! Ennakossa letkeä lentoräiskintä Flying Tigers: Shadows Over China

07.06.2016 20:00 Jukka O. Kauppinen

Hälytys! Pojat, nyt ilmaan! Ja niin P-40-hävittäjät rullaavat pölypilvessä ja nousevat kohti pilviä, kun Flying Tigers -laivue valmistautuu torjumaan ilkeiden idän hyökkääjien iskun. Jukka O. Kauppinen ennakoi uutta lentoräiskintää:

Flying Tigers kulkee historiallisissa maisemissa, todellisten tapahtumien ja ilmataistelujen keskellä, mutta rakentaa niistä omanlaisensa toiminnallisen tarinan. Pelaaja ei ole mikään tietty lentäjä tai yksittäinen sankari, vaan tätä heitellään jopa saman tehtävän mittaan roolista toiseen, sen mukaan kuinka draamaa halutaan kuljettaa. Välillä ehkä lennetään hävittäjää, sitten pommikonetta, sitten istutaankin pommarin taka-ampujan paikalla. Ja taas lennetään. Siirtymät on toteutettu mallikkaasti, eivätkä ne riko pelaamisen tahtia taikka sulavuutta.

Lentoräiskinnäksi tiikerit on kerrassaan mainio tapaus. Indiefirman teoksena se ei tietenkään yllä tuotantoarvoiltaan genrensä suurten teosten visuaalisen loiston tai äärimmäisen tarinankerronnan tasolle, mutta samaan aikaan se on kuitenkin lystikkään pelattava ja kiinnostava. Ei tietenkään kovinkaan syvällinen, puhtaasta räiskeestä kun on kyse. Esimerkiksi kulloinenkin kerrotaan näkyvästi ruudulla ja keskimäärin ne ovat reiluhenkistä vihollisten alasampumista tai pommittelua, vaihtelevilla tilanteilla ja joillakin värikkäämmillä päämäärillä höystettynä. Tehtävissä on kuitenkin kivasti vaihtelua, ja ne on jaoteltu useisiin sopivanpituisiin kohtauksiin.

Lue koko ennakko: Flying Tigers: Shadows Over China –ennakko – oivaa lentoräiskintää (PC)

Flying Tigers

Lisää aiheesta

Ace Combat Assault Horizon – Enhanced Edition (PC)

Ace Combat: Assault Horizon (PS3, Xbox 360)

Ace Combat: Assault Horizon Legacy Plus (3DS)

Air Conflicts: Vietnam (PC, PS3, Xbox 360)

Damage Inc. – Pacific Squadron WWII (PC, PS3, Xbox 360)

Thunder Wolves (PC, PS3, Xbox 360)

War Thunder (Linux, Mac, PS4, PC)

World of Warplanes (PC)

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat