Take-Twon toimitusjohtajan mukaan Rockstarilta on luvassa uusia yksinpelejä myös tulevaisuudessa

14.02.2021 19:55 | Muropaketin toimitus

Rockstarin omistavan Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnickin mukaan Rockstarilta on luvassa uusia yksinpelejä myös tulevaisuudessa.

Vaikka GTA Online on äärimmäisen suosittu ja menestynyt moninpeli, jonka kehitykseen Rockstar on käyttänyt paljon resursseja, on Rockstarilta silti edelleen luvassa myös yksinpelejä.

”Rockstar on aina tunnettu loistavista tarinoista ja yksinpelikokemuksista. Sen lisäksi Rockstar on onnistunut kehittämään myös mahtavia moninpelejä”, Zelnick totesi sijoittajille kohdennetussa tiedonannossa. Zelnickin mukaan Rockstarin menestys osoittaa, ettei pelistudion ole pakko keskittyä pelkästään yksinpeleihin tai moninpeleihin, vaan myös molempiin keskittyminen on mahdollista. Aiheesta kertoi GameSpot.

Toimitusjohtajan mukaan Rockstarilla tai missään muussakaan Take-Twon omistamassa pelistudiossa ei uskota yksinpelien kuolemaan, josta puhuttiin paljon muutama vuosi takaperin. ”Olemme tähän mennessä toimittaneet kaikenlaisia pelikokemuksia aina kasuaaleista mobiilipeleistä äärimmäisen realistisiin yksin- ja moninpeleihin. Aiomme jatkaa samalla linjalla myös tulevaisuudessa.”