Uusimmat

Tällä viikolla ilmestyy peli, joka kopioi häpeilemättä Jurassic Parkia

25.04.2022 15:40 Muropaketin toimitus

Prehistoric Kingdom näyttää hyvin samanlaiselta kuin kehutut Jurassic World: Evolution -simulaattorit.

Ei ”jurakauden puisto” tai ”jurakauden maailma”, vaan ”esihistoriallinen valtakunta”. Siinäpä ero uuden Prehistoric Kingdom -pelin ja sen ilmeisten esikuvien välillä.

Tällä viikolla early access -versiona julkaistava Prehistoric Kingdom näyttää nimittäin kulkevan hyvin selvästi Jurassic Parkin jalanjäljissä, ja ideakin muistuttaa kovasti Jurassic World: Evolution -pelejä, joista edellinen ilmestyi vasta viime syksynä.

Pelaaja pistetään siis jälleen ohjastamaan omaa dinosauruspuistoaan, tosin tällä kertaa tarjolla on muitakin esihistoriallisia eläimiä kuin dinoja. Sekin pelillä näyttää olevan puolellaan, että ainakin Steamissa julkaistujen kuvien perusteella jotkut pelin dinosauruksista näyttävät pykälän realistisemmilta kuin Jurassic Park -sarjassa: niillä on nimittäin höyhenet.

Blue Meridian -studion kehittämä Prehistoric Kingdom ilmestyy PC:lle keskiviikkona 27. huhtikuuta. Alta näet pelin julkaisutrailerin.

LUE MYÖS: Arvostelu | Jurassic World Evolution 2 on lähes viiden tähden dinosauruspeli, mutta tuottaa yhden ikävän pettymyksen