UUSIMMAT

Tällainen on goottihenkisen Sunless Skiesin julkaisutraileri – Peli panostaa valtavien alueiden tutkimiseen ja kosmiseen kauhuun

25.01.2019 08:11 Muropaketin toimitus

Sunless Skies vie pelaajat steampunk-aluksella kohti suurta tuntematonta.

Sunless Sea -pelistä tuttu Failbetter Games on tuomassa sen odotettua Sunless Skies -steampunk-peliä pois Early Accessista, ja nyt siitä on ilmestynyt julkaisutraileri. Sunless Skies astuttaa kipparit lentävän steampunk-aluksen puikkoihin, ja ilmojen tiet vievät kohti joutomaiden tuulia, myrskyjä ja kosmisia salamia.

Alusta huolletaan ja päivitetään hankkimalla siihen erilaisia aseita ja eksoottisia varusteita. Näille onkin tarvetta, sillä Sunless Skiesin maailmankaikkeus ei anna armoa: se on täynnä vaaroja ja kauhuja, jotka tekevät paatuneimmastakin seilorista pelkkää mössöä.

Pelissä luvataan olevan monia toisiinsa sotkeutuvia tarinoita, joiden sanotaan olevan erinomaisen syviä; inspiraationa ovat toimineet CS Lewis, Jules Verne, Lovecraft ja HG Wells.

Tutkittavana on neljä jättiläismäista korpimaata: taivaallinen joutomaa, teollinen imperiumi, pakanalliset pimeydet ja mysteerejä pullollaan oleva Blue Kingdom -valtakunta.

Early Accessissa oleva Sunless Skies ilmestyy tammikuun 31. PC-tietokoneille. Lisätietoja pelistä löytyy sen Steam-sivuilta.