Tällainen on Life is Strange 2:n toisen episodin julkaisutraileri

23.01.2019 14:00 | Muropaketin toimitus

Life is Strange 2:n toisen osan julkaisutraileri ilmestyi ennen peliä.

Dontnod on valmiina pullauttamaan ilmoille tuoreen episodin hyvin alkaneesta Life is Strange 2:sta. Life is Strange 2:ssa seikkailevat veljekset Sean ja Daniel Diaz, jotka ovat joutuneet lähtemään käpälämäkeen traagisen onnettomuuden seurauksena. Uuden Rules-episodin julkaisutraileri on nyt katsottavissa, vaikka itse peli ei ole vielä ilmestynyt.

Jos Life is Strange 2 ei ole vielä tuttu, kannattaa pitää mielessä, että traileri pitää sisällään sellaisia tilanteita, jotka voivat pilata ensimmäisen episodin pelinautinnon.

Rules-episodissa on kytköksiä Dontnod-studion ilmaiseen The Awesome Adventures of Captain Spirit -sivutarinaan, joka ilmestyi viime kesänä. Studion mukaan Captain Spiritissä tehdyt valinnat vaikuttavat Episodin 2:n juoneen, joten sivutarina kannattanee pelata ennen uuden osan kimppuun hyppäämistä.

Uuden kauden kolmen viimeisen episodin julkaisuaikataulu ei ole vielä selvillä, mutta jos niitä tiputellaan samaan tahtiin kuin edelliset Life is Strange -jaksot, saapuu Life is Strange 2 päätökseensä ensi vuonna. Julkaisutrailerista uutisoi Eurogamer.

Life is Strange 2:n uusi episodi Rules ilmestyy tammikuun 24. Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Muropaketin arvostelun mukaan Life is Strange 2 on alun perusteella todella vahva jatko-osa klassikkopelille.

Muropaketin uusimmat