Uusimmat

Tällaisia videopelien nimiä kehittää neuraaliverkko, jos sille syötetään 1200 pelinnimeä

22.03.2018 13:05 Muropaketin toimitus

Pelisivusto Kotakun toimittaja testasi, millaisia videopelien nimiä neuraaliverkko kehittää todellisten pelinnimien pohjalta.

Videopelien nimiin kiinnitetään melko vähän huomiota, mutta monet niistä ovat tolkuttoman pitkiä (kuten The Legend of Zelda: Breath of the Wild), toiset lyhyitä ja iskeviä (kuten Doom) ja jotkut sisältävät erikoisia muotoiluja (kuten tuleva Call of Duty: Black Ops IIII).

Oudoista ratkaisuista huolimatta pelien nimet ovat aina ihmisten keksimiä ja varmasti moneen kertaan harkittuja. Kotakun toimittaja päätti kuitenkin testata, millaisia pelinnimiä synnyttäisi neuraaliverkko todellisten pelien pohjalta. Hän syötti neuraaliverkolle 1200 pelinnimeä, ja lopputuloksena syntyi todella kiinnostavia ja erikoisia nimikkeitä.

Hauskimpia nimiä ovat esimerkiksi Call of the Marder 2, The Bommerns of War Shorker ja Toton of the Legenders: Starner Carsing. Kertoo myös aika paljon videopeleistä, että Kotakun mukaan monet neuraaliverkon luomuksista sisälsivät numeroita, eli olivat ikään kuin jatko-osia. Monissa oli myös alaotsikko, kuten esimerkiksi Dank Super Date: Sparo Edition.

Koko joukon neuraaliverkon kehittämiä pelinnimiä näet Kotakun uutisesta.