Tältä näyttää PlayerUnknown’s Battlegroundsin kiinalainen mobiilipeli

12.02.2018 23:22 | Muropaketin toimitus | 1

Toinen PlayerUnknown’s Battlegroundsin kiinalaisista mobiilipeleistä on julkaistu, ja sen pelivideot näyttävät vähintäänkin hupaisilta.

Kanaillalliset tulille, sillä nyt PlayerUnknown’s Battlegroundsia voi pelata mobiilisti – ainakin siinä tapauksessa, että sattuu joko asumaan Kiinassa tai sitten osaa hommata pelin itselleen app storesta salaisilla metkuilla.

Tencent, kiinalainen internet-alan suuryritys, osti viime vuonna oikeudet julkaistakseen PUBG:n Kiinassa. Samaan aikaan yritys ilmoitti olevansa ei ainoastaan pc-pelin kimpussa, vaan työn alla on myös kaksi mobiilipeliä.

Toinen näistä on arcade-henkinen versio pelistä. Siinä olisi mukana erilaisia kulkuneuvoja joilla sotia, kun toinen taas on puolestaan pitkälti pelin pc-versio mobiilina. Jälkimmäinen näistä, Timi Studion kehittämä peli, on jo julkaistu Kiinan app storessa.

Tencent ei ole kertonut aikooko se tuoda pelin länsimaihin, mutta tällä hetkellä YouTuben pelivideoista pystyy nauttimaan aivan jokainen. YouTube-kanava Mobile Games Family About PUBG on pullollaan pelivideoita.

Alhaalla näkyvästä videosta näkee selvästi, kuinka mobiilipeli on käytännössä alkuperäinen pc-peli. Mukana on kaikki mitä pc-versiossakin.