Uusimmat

Tältä näyttää remasteroitu System Shock

30.06.2016 16:30 Jukka O. Kauppinen

System Shock -roolipeliä rakastetaan yhä äärettömästi ja ihan syystä, onhan se kuitenkin yksi kaikkien aikojen hienoimmista ja mieleenpainuvimmista peleistä. Ja sitä on tulossa lisää!

Juuri avautunut Kickstarter-keräys kiitää hyvää vauhtia kohti tavoitettaan ja miksei kiitäisi. Modernisoitua versiota näet höystetään poikkeuksellisen hyvillä materiaaleilla ja jopa pelattavalla demolla, joilla on ollut helppo vakuuttaa kansalaiset projektin toteutettavuudesta.

Kuvia ja videotakin piisaa oikein reilusti, kuten tästä voi päätellä. Päälle 40 kuvaa ja vielä trailerikin, kyllä kelpaa scifistellä:

 

 

 

Aiempaa uutistamme lainataksemme:

System Shockin uusintaversion syntytarina on hämmentävä. Pelisarjan oikeudet olivat vuosikausia limbossa firmojen, oikeuksien ja lisenssien vaihdettua vuosien varrella omistajaa lukemattomia kertoja. Lopulta ne löytyivät pienen vakuutusfirman varastosta, josta Night Dive Studios myös ne pikavauhtia osti. Kun oikeudet olivat hallussa, lähdettiin saman tien kehittämään uutta ja vanhaa. System Shockin uusintaversio onkin enemmän kuin tervetullut, ainakin jos laatua löytyy. Alkuperäinen peli kun on niin vanha ja kankea, että suurin osa pelaajista kimmonnee ykkösellä sen parista pois, vaikka sisältönsä puolesta peli onkin yhä kiehtova.

Remasteroitu System Shock julkaistaan PC:lle ja XBonelle.

Lisätietoja: System Shock

 

System Shock
Kaikki jutut aiheesta