Uusimmat

Tältä se näyttää: seuraava Call of Duty upeissa kuvissa

03.05.2016 22:30 Jukka O. Kauppinen

Kuten varmaan jo huomasitte, Call of Duty -räiskintäsaagan tarina jatkuu marraskuussa. Ja tältä se Call of Duty: Infinite Warfare sitten näyttää:

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Call of Duty: Infinite Warfare

Infinite sisältää ilmestyessään kolme pelitilaa: yksinpelitarina, moininpeli ja zombies. Tarinallisesti peli sijoittuu kaukaisempaan tulevaisuuteen, kun sotaa käydään pitkin kotoista aurinkokuntaamme. Rähinää on siis luvassa niin Maapallolla kuin muillakin taivaankappaleilla ja tyhjiössä.

Pelaaja itse pudotetaan komentaja Reyesin saappaisiin. Reyes on erikoisjoukkojen lentäjä, joka komentaa kusisessa tilanteessa yhtä Maapallon puolustusvoimien viimeisistä taistelulaivoista. Edessä on vaatimattomasti ihmiskunnan jämäjoukkojen johtaminen vihoviimeiseen, raivoisaan taisteluun ylivoimaista vihollista vastaan.

Call of Duty: Infinite Warfare

Se on sää!

Pelaaja kahakoikin niin maasoturina kuin hävittäjälentäjänä, avaruuden nollapainovoimassa ja avaruuslentäjänä. Kyllä on monipuolista tuo tulevaisuuden soturikoulutus!

Aivan uutena juttuna pelisarjaan saapuvat avaruusalusten väliset taistelut. Komennettavana on sekä raskas taistelualus Retribution että kevyt Jackal-avaruushävittäjä.

Infiniten erikoisemmat painokset sisältävät kaupanpäällisinä myös Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered -pelin nykykoneille päivitetyssä muodossa.

Lisätietoja: https://www.callofduty.com

CallofDutyInfiniteWarfare_fps_cod_uut201605_6

Lisää aiheesta

Call of Duty: Advanced Warfare (PS4, PC, Xbox One)

Call of Duty: Black Ops 3 (PC, PS4, Xbox One)

Huhupartio: Seuraava Call of Duty suuntaa avaruuteen

Uusi Call of Duty sisältää kaupanpäällisinä remasteroidun Modern Warfaren