Tältä näyttää virallinen Mortal Kombat 11 -kansitaide

11.01.2019 12:12 | Muropaketin toimitus

 

Pitkän linjan taistelupeli Mortal Kombat jatkuu parin kuukauden päästä uudella osalla, ja nyt pelin virallinen kansitaide on julkistettu.

Mortal Kombatin alkuperäinen kehittäjä ja NetherRealm Studiosin luova johtaja Ed Boon on paljastanut Mortal Kombat 11:n kansitaiteen sosiaalisessa mediassa. Uutta Mortal Kombatia ei osattu odottaa lainkaan, ja tämän vuoden The Game Awardseissa koettiinkin yllätys, kun peli julkistettiin oikein miellyttävällä trailerilla, josta ei verta, suolenpätkiä ja vanhaa kunnon ultraväkivaltaa puutu.

Mortal Kombat 11 on kehitetty täysin uudella pelimoottorilla, ja sen ansiosta mäiskintäpelissä tulee olemaan hyvin syvällinen kustomointijärjestelmä, jolla pelaajat voivat säätää liikkeet mielensä mukaisiksi. Lisäksi hahmojen vetimet ja välineet ovat vaihdettavissa, eli omaa taistelijaa voi muokata hyvin yksityiskohtaisesti, tietää Twinfinite.

Uuden Mortal Kombatin betaa pääsevät testaamaan kaikki pelin ennakkotilaajat, ja lisäksi nämä saavat Shao Kahnin pelattavaksi hahmoksi. Mortal Kombat 11 ilmestyy huhtikuun 23 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Switchille.