Uusimmat

Tältä näyttävät legendaariset Atari 2600 -pelihahmot toimintafiguureina!

25.11.2013 15:00 Teemu Viemerö

Peliaiheiset toimintafiguurit ovat aina komeita. Kaikille tulee ensimmäisenä mieleen Solid Snaken tai Big Bossin kaltaiset hahmot Metal Gear Solid -pelisarjasta, mutta entä jos unohdetaan nykypelit ja hypätään ajassa taaksepäin? Näin on tehnyt Chicago Toy Collector -sivuston Dan valmistamalla itse pelifiguureja, jotka pohjautuvat Atari 2600:n suosikkipeleihin.

Lelujen keräilyä harrastava Dan sai ideansa tehdä figuurinsa 33. syntymäpäivänsä kunniaksi. Mies valmisti figuurit vanhoista G.I. Joe -figuureista, jotka hän työsti muistuttamaan lapsuutensa lempipelien hahmoja. Ikuistamisen kohteeksi päätyivät Short-Order Sam (Pressure Cooker), Officer Kelly (Keystone Kapers), Pitfall Harry (Pitfall!), Roderick Hero (H.E.R.O) ja Frostbite Bailey (Frostbite).

”Valitsin aiheeksi erityisesti Activisionin pelit, koska niiden hahmot ja pelipakkaukset olivat hyvin ikimuistoisia. Väritin figuurit hahmojen väriteemojen mukaan kun taas figuuripakkaukset jäljentävät pelikoteloita. Otin kuitenkin pieniä vapauksia muun muassa saappaiden, hanskojen ja vöiden osalta,” kertoo Dan sivullaan.

Figuurit ovat todella upeita, mutta valitettavasti uniikkikappaleita eikä niitä voi ostaa. Tämän kaltaisille hahmoille olisi takuulla kysyntää, joten rukoilen teitä lelutehtailijat – retroihmiset tarvitsevat huumeensa!

Upeita figuureja voi käydä ihastelemassa oheisen linkin takaa.

Lisätietoja: Chicago Toy Collector, Custom Atari-Era Activision Figures

Lisää aiheesta

Mahtavaa näpertelyä: DOOMin pedot Warhammer-figuina 

Pelifigut somistavat kivasti kirjahyllyä 

Polygonit esiin! 3D-tulostimella syntyy pelikulmikkaita figuureja

Tästä ikioma SSV Normandy, vain 28 taalaa