UUSIMMAT

Talven futiskausi alkoi tänään – FIFA 11 saapui

30.09.2010 12:20 | Jukka O. Kauppinen

Futispelien ystävien ja etenkin niiden vähäsen fifaantuneempien pelikausi alkoi tänään, sillä EA:n FIFA 11 on nyt kaupoissa. Tilastojenkin mukaan kaikkien aikojen suosituimman urheilupelin uusin osa löytyy nyt jotakuinkin joka ikiselle nykypäivän pelikoneelle.

EA kehuu, että…

FIFA 11 vie pelaajien aitouden uudelle tasolle – kaikki pelaajat on varustettu Personality+ -toiminnolla, jonka avulla kunkin pelaajan yksilölliset ominaisuudet vaikuttavat pelaukseen. 360 asteen pallonkuljetusjärjestelmä takaa entistäkin tarkemman tuntuman ja ohjauksen, joka mahdollistaa pienimpienkin puolustusaukkojen löytämisen ja hyödyntämisen.

My Live Season –palvelu on saatavilla Xbox 360- ja PlayStation 3 -versioille. Se tarjoaa premium-palvelun tilaajille jatkuvat dynaamiset päivitykset oikean maailman pelitapahtumista, pelaajamuutoksista, siirroista, loukkaantumista jne. Barclay Premier Leaguen, La Liga BBVA:n, Ligue 1:n, Bundesligan ja Serie A:n osalta.

My Live Season on saatavilla yksittäiselle liigalle koko kaudeksi PS3:lla 4,99 euron tai Xboxille 400 MS-pisteen hinnalla. Kaikki liigat sisältävä täydellinen liigapaketti on saatavilla koko kaudeksi 9,99€/800 MS-pisteen hinnalla.

Lisätietoja: http://www.ea.com/soccer

Lue myös

Arvostelu: F1 2010 (PC, PS3, Xbox 360)

eDomen arvosteluviikko: Amnesia, King’s Bounty, Professor Layton and the Lost Future, Recettear, Shank

FIFA 11 vai PES 2011?

Zombeja Tokiossa – katso kuvat