UUSIMMAT

Tämä Elon Muskin myymä ihka oikea liekinheitin päätyy uuteen Borderlandsiin

30.01.2018 17:27 | Muropaketin toimitus

Keksijänä ja yrittäjänä tunnettu Elon Musk on päättänyt alkaa myydä liekinheittimiä. Kyseinen vekotin näyttää kuin suoraan videopelistä, ja Gearbox-studion toimitusjohtaja onkin lisäämässä sen seuraavaan Borderlands-peliin.

Elon Musk tunnetaan parhaiten sijoittajana, yrittäjänä sekä keksijänä – ja miehenä Teslan sekä SpaceX:n takana.

Eräs internetin vanhimmista vitseistä onkin, että Musk on tosielämän Bond-pahis, joka odottaa täydellistä tilaisuutta päästää pahuutensa valloilleen. Nyt sen aika on koittanut, sillä Musk on ilmoittanut aloittavansa ihka oikean liekinheittimen myymisen.

Laitteen muotoilu logoa myöten näyttää erittäin videopelimäiseltä, ja se saikin Gearbox-pelitalon toimitusjohtajan Randy Pitchforkin innostumaan liekinheittimestä.

“Elon, haluan lisätä tämän seuraavaan Borderlands-peliimme. Olen supertosissani”, Pitchfork kertoi Muskille twiitissä.


Musk vastasi myöntyvästi, joten liekinheitin nähdään todennäköisesti Borderlands 3:ssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Gearbox kertoo julkisesti olevansa uuden Borderlandsin kimpussa.

Muskin The Boring Company ottaa parhaillaan vastaan ennakkotilauksia 500 dollarin hintaisista liekinheittimistään. Mukaan voi valita 30 dollarilla palosammuttimen, joka ei välttämättä ole huono idea. Liekinheittimen ennakkotilauksia tehtiin 24 tuntia sen julkistamisesta mehevät 10 000 kappaletta, palosammuttimia vain 3 000 kappaletta.

Muropaketin uusimmat