UUSIMMAT

”Tämän sukupolven paras PES” ei EA:ta pelota

20.09.2012 16:30 Miikka Lehtonen

Futissota on kohta leimahtamassa taas liekkeihin, enkä suinkaan puhu sunnuntaina pelattavasta Manchester Unitedin ja Liverpoolin välisestä derbystä, vaan PESin ja FIFAn välisestä väännöstä. PES ehti jo kauppoihin ja sitä on kutsuttu ”sukupolven parhaaksi PESiksi”. Ensi viikolla julkaistavan FIFAn taustavoimia ei paljon pelota.

Arvostelijat ovat todellakin kehuneet, että uusi PES on mitä mainioin peli. ”Sukupolven paras PES-peli”, sanoivat jotkut. En vielä itse tiedä, sillä pelaamatta on. CVG otti tapahtuneen tiimoilta yhteyttä EA-kiho Peter Mooreen ja kyseli mieheltä, tutisevatko pöksyt. FIFAahan on viime vuosina kritisoitu siitä, että se on hieman polkenut paikallaan ja keskittynyt epäoleelliseen. Miten käy tänä vuonna?

”Pro Evo on vuosien ajan ollut suosikkipeli, mutta luulen, että ihmiset tunnustavat, että FIFA on ollut voimakas voima ja että olemme nostaneet futispelien rimaa tasaista vauhtia”, hehkutti Peter Moore. Mies heitti myös hanskan Konamin suuntaan ja totesi, että on kiva saada vähän kilpailuakin, koska se pitää kaikki varpaillaan.

Näin tällä kertaa hiljaisena uutistorstaina.

Lähde: CVG

Lue myös

Unityllä voi kohta tehdä myös Wii U -pelejä

Obsidian: pelijulkaisijat yrittävät väärinkäyttää Kickstarteria

Sony-pomo: jos et pelaa, et kuulu pelialalle

Onko Japani sittenkään pornorottien ja pervojen luvattu maa?

Borderlands 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)