Uusimmat

Tämän vuoden hittipeli on kerännyt jo miljoona pelaajaa – tätä on luvassa jatkossa

31.05.2022 10:16 Muropaketin toimitus

Stunlockin pari viikkoa sitten julkaistu V Rising on saavuttanut jo miljoona pelaajaa.

Indie-studion uutukainen on saanut vakuuttavan lähtölaukauksen, kun verrattain tuntematon nimike on ylittänyt reilussa kahdessa viikossa vakuuttavan merkkipaalun, studio ilmoittaa pelin kotisivuilla.

15. toukokuuta julkaistu V Rising on avoimen maailman selviytymis- ja roolipeli, jossa pelaajat tutkivat maailmaa vampyyreina. Pelin suosio muistuttaakin vuoden takaista Valheimia, jonka suosio oli yhtälailla kehittäjilleen täydellinen yllätys.

Kehittäjät kertovatkin Early Access -vaiheessa olevalle pelille olevan tiedossa selkeä suunnitelma, jota saatetaan kuitenkin muuttaa palautteen ja kysynnän mukaan. Pelaajat voivat kuitenkin odottaa saavansa lisää ”aseita, kerättävää ja taikuuksia” itselleen, kun uudet haasteet, alueet ja tavat kehittää linnaa tulevat saataville.

Uutta sisältöä ei kannata kuitenkaan odottaa aivan hetkeen, sillä kehittäjät kertovat, ettei säännöllistä sisältöä kannata odottaa alkuun kovinkaan tiuhaan tahtiin, sillä fokus on toistaiseksi bugien liiskaamisessa ja muissa parannuksissa.

Muropaketin uusimmat